/
estás leyendo...
Activitats, Català, Defensa, Delta Viu, Entitats, Patrimoni

El Mercat de la Terra d’Slow Food Barcelona, amb el delta del Llobregat

o_cartell_MdTSFB_14nov_12desembre_CS5La 4a edició del Mercat de la Terra Slow Food agruparà aquest dissabte 14 de novembre de 10 a 16 h, com sempre a la plaça de les 3 xemeneies (Poble-sec, al final del Paral·lel), una trentena de productors, amb els Horts i l’ Agricultura Urbana com a protagonistes de l’edició, i a més un convidat d’ excepció: el Delta del Llobregat.

Una exposició fotogràfica amb la col·laboració de Deltaviu i un estand del Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat ens ajudaran a conèixer aquest espai al costat de Barcelona. Com a complement hi haurà un taller de compostatge domèstic, i un parell d’entitats amb hort social, Aspanias i Verdallar, exposaran el seu projecte.

Com sempre es podran degustar elaboracions gastronòmiques de restaurants de la xarxa km0-Slow Food, aquest cop procedents de la zona del Delta del Llobregat, a més d’un restaurant de Barcelona, el bistrot vegetarià Rasoterra, amb hort propi al Parc agrari.

El mercat de la Terra forma part d’una xarxa internacional de mercats de pagès on es venen únicament aliments bons, nets i justos, o sigui aliments locals de bona qualitat, de temporada, obtinguts amb processos tradicionals respectuosos amb el medi ambient i el treball de la terra. La quarta edició del Mercat de la Terra d’Slow Food comptarà amb la presència del mític Carlo Petrini, fundador i actual president d’Slow Food Internacional.

T’hi esperem!!!

Organitza: Slow Food Barcelona Vázquez Montalbán • Amb el suport de l’ Ajuntament de Barcelona – Districte de Sants-Montjuïc

Col·laboren: Coordinadora Entitats Poble-sec, Ass. Comerciants Poble-sec Par al·lel, C.C. El Sortidor, C.C. Albareda, Associació Gast ronomia i Turisme del Baix Llobregat, Domingo recreativos

Debats

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Logo 2012

Nuevo logo de Delta del Llobregat  (2012)

Nuestro Noticiario Ornitológico

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1.256 other followers

Twitter

Busca per temes

%d bloggers like this: