/
estás leyendo...
Biodiversitat, Català, Notícies

Monogràfic de l’ICHN: Els sistemes naturals del delta del Llobregat

La Institució Catalana d’Història Natural, publicarà aviat un llibre dedicat a la natura al Delta del Llobgregat amb 20 articles de diferents experts.

Riera de Sant Clinment, por Eio Ramon

El passat 31 de gener es va presentar el llibre Els sistemes naturals de les Planes de Son i la mata de València, el qual recollia els 21 articles que presentaven els resultats dels treballs realitzats durant dues temporades en aquesta interessant zona pirinenca. Seguint en aquesta línia de publicació de   monografies d’espais naturals, des de l’any 2010 es treballa en la realització d’un nou volum d’aquesta col·lecció: Els sistemes naturals del delta del Llobregat.

Quan es presenti aquesta nova publicació — cosa que es preveu que es produeixi a inicis del 2012—, la Institució haurà aconseguit publicar les monografies de les tres zones humides litorals més importants de Catalunya: el delta de l’Ebre, els aiguamolls de l’Empordà i el delta del Llobregat.

Atès que al delta del Llobregat ja fa molt anys que s’hi treballa amb una certa continuïtat per part de
nombrosos grups de recerca, l’objectiu d’aquesta nova publicació serà més fer un recull i una  interpretació de les principals dades obtingudes que no pas iniciar nous treballs de recerca, cosa que sí que es va fer els anteriors treballs de les Planes de Son i la mata de València i de la vall d’Alinyà, espais molt menys coneguts i estudiats que el delta del Llobregat.

Es preveu que aquesta publicació reculli 20 articles, els quals faran referència tant als principals grups d’organismes i als ecosistemes com als aspectes més relacionats amb els usos, la conservació i la gestió d’aquest delta fluvial. Cal esmentar que aquest treball s’està realitzant gràcies a l’impuls i el suport de l’Ajuntament del Prat de Llobregat.

 

 

 

Debats

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Logo 2012

Nuevo logo de Delta del Llobregat  (2012)

Nuestro Noticiario Ornitológico

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1.255 other followers

Twitter

Busca per temes

%d bloggers like this: