/
estás leyendo...
Acció, Activitats, Biodiversitat, Defensa, Entitats, Especulació, Història, Notes de premsa, Patrimoni

NdP: DEPANA informa a Adelson sobre els problemes de fer l’Eurovegas al Delta de Llobregat

DEPANA, la Lliga per a la Defensa del Patrimoni Natural, informa a Adelson sobre la problemàtica que comportaria el seu projecte al Delta del Llobregat.

Nota de Premsa. Divendres, 8 de juny

Aquests dies tothom sembla estar interessat en fer-li arribar missatges a l’empresa Las Vegas Sands, regentada pel magnat americà Sheldon G. Adelson, oferint les qualitats dels diferents territoris per a que siguin escollits, a fi d’ubicar el seu monstruós projecte, l’anomenat EUROVEGAS.

Des de DEPANA, ens hem pres la llibertat de recórrer al mateix mitjà de comunicació per a contactar amb aquesta empresa amb l’objectiu de posar en el seu coneixement les problemàtiques a les quals s’enfrontaria si, finalment, es decidís per construir al Delta del Llobregat.

Evidentment, DEPANA no espera cap mena de resposta, només pretén que a l’hora de fer l’elecció, aquesta “corporació” compti amb una part important de la informació que ningú li ha transmès, i així pugui decidir amb coneixement de causa.

A l’acte lúdic reivindicatiu que celebrem aquest dissabte a Viladecans, s’ampliarà la informació sobre el contingut d’aquesta carta.

 ———————————————————————————————————————–

DEPANA, la Lliga per a la Defensa del Patrimoni Natural, informa a Adelson sobre la problemática que comportaría su proyecto EUROVEGAS en el Delta del Llobregat.

Nota de Prensa. Viernes, 8 de junio

Estos días todo el mundo parece estar interesado en hacer llegar mensajes a la empresa Las Vegas Sands, regentada por el magnate Sheldon G. Adelson, ofertando las cualidades de los diferentes territorios para que sean elegidos con el fin de ubicar su monstruoso proyecto, el llamado EUROVEGAS.

Desde DEPANA, nos hemos tomado la libertad de recurrir al mismo medio de comunicación para contactar con esta empresa, con el objetivo de poner en su conocimiento las problemáticas a las que se enfrentaría, si finalmente se decidiera por el Delta del Llobregat.

Evidentemente, DEPANA no espera respuesta alguna, tan solo pretende que a la hora de hacer la elección, esta “corporación” cuente con una parte importante de la información que nadie le ha transmitido, y asi pueda decidir con conocimiento de causa.

En el acto lúdico reivindicativo que celebramos este sábado en Viladecans, se ampliará la información sobre el contenido de la carta.

Dissabte, 9 de juny, de 17h a 22h, Festa Reivindicativa “Eurovegas Go Home!”, al Parc de Vilamarina, Viladecans. Cartell per descarregar aquí. FESTA CONTRA EUROVEGAS, AMB CONCERTS, ACTIVITATS, I ARCADI OLIVERES.

Repercusions

Ecologistas informan a Adelson del valor ecológico del Delta del Llobregat

Debats

One thought on “NdP: DEPANA informa a Adelson sobre els problemes de fer l’Eurovegas al Delta de Llobregat

  1. Reblogged this on Aturem Eurovegas – Salvem el Delta del Llobregat and commented:

    DEPANA, la entitat ecologista decana de Catalunya, explica a Las Vegas Sands la situació ecològica i urbanística del Delta del Llobregat, que obviament el Govern s’ha oblidat d’esmentar…

    Posted by arpella | Juny 8, 2012, 1:37 pm

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Logo 2012

Nuevo logo de Delta del Llobregat  (2012)

Nuestro Noticiario Ornitológico

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1.256 other followers

Twitter

Busca per temes

%d bloggers like this: