/
estás leyendo...
Activitats, Biodiversitat, Català, Defensa, Divulgació, Entitats, Especulació, Infraestructures, Notícies, Patrimoni

Celebracions de SOS Delta pel Dia Mundial de la Terra

La Plataforma S.O.S. Delta del Llobregat va participar per primer cop a la Fira per la Terra / Mercat de la Terra amb Eurovegas com a campanya principal.

Moments de la jornada, que va ser prou concorreguda (Roberto Negro)

El dissabte 21 d’abril alguns companys ens vam haver de perdre la fantàstica iniciativa de la Plataforma “Aturem Eurovegas”, la Bicicletada / Marxa Popular contra Eurovegas i en defensa del Parc Agrari del Baix Llobregat (veure: NdP Històrica jornada en defensa del Delta del Llobregat i contra el projecte Eurovegas).

Va ser per una bona causa ja que la Plataforma S.O.S. Delta del Llobregat va poder participar per primer cop amb una paradeta a la Fira per la Terra, al Parc de la Ciutadella, Barcelona, gràcies a una de les ONGs que en formen part, el grup local de WWF- Barcelona, amb la que vam compartir l’espai. Al següent àlbum es poden veure algunes instantànies del dia.

La jornada va ser molt positiva degut a la gran quantitat de gent que es va apropar a la parada perquè l’encuriosia el gran mapa del Delta del Llobregat (fet pel company Raúl Bastida i Rosa Cases) en que mostràvem les zones que demanem que es protegeixin, o sigui que vam poder fer molta pedagogia:

Mapa del Delta del Llobregat on es poden veure les zones a protegir en verd (cortesia de Rosa Cases)

La gent va preguntar principalment pels terrenys que serien afectats pel megacomplexe i per la ubicació del Parc Agrari. Alguns, simplement es van fixar a veure si trobaven casa seva.

Gran sensibilitat entre els visitants contra Eurovegas

D’altra banda molta gent es va abocar en la recollida de signatures en contra d’Eurovegas i en alguns moments es van haver de tres cues en paral·lel per la quantitat gent que s’esperava. Les paraules d’ànim van ser unànimes i la indignació general. Durant tot el cap de setmana es van recollir més de mil signatures! Des d’aquí agraïm el gran suport rebut!

A última hora de la tarda van tornar alguns companys que havien estat a la marxa i ens van explicar l’èxit de la convocatòria; a més a més ens van portar carxofes del Delta que havien sobrat.

Donem les gràcies als voluntaris del grup local de SEO/BirdLife Barcelona per l’ajuda amb la parada i el suport material i moral! També als companys de WWF pel seu suport! Gràcies molt  especials a Mon Cardona per les tasques editorials!

Debats

2 thoughts on “Celebracions de SOS Delta pel Dia Mundial de la Terra

  1. Reblogged this on Aturem Eurovegas – Salvem el Delta del Llobregat and commented:
    Els i les companyes de SOS Delta, plataforma mare de Aturem Eurovegas, han aconseguit fer una gran difusió a la Fira per la Terra, gràcies!!!

    Posted by arpella | Abril 27, 2012, 9:27 am

Trackbacks/Pingbacks

  1. Retroenllaç: Celebracions pel Dia Mundial de la Terra 2012 « GRUP WWF-BARCELONA - Abril 27, 2012

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Logo 2012

Nuevo logo de Delta del Llobregat  (2012)

Nuestro Noticiario Ornitológico

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1.257 other followers

Twitter

Busca per temes

%d bloggers like this: