/
estás leyendo...
Biodiversitat, Entitats, Notícies

El delta del Llobregat entra a la xarxa internacional Living Lakes

Living lakes és una iniciativa internacional de la ONG Global Nature, que al 1998 va crear una xarxa de llacunes i aiguamolls que tenen en comú el trobar-se en antics paisatges culturals de gran valor ecològic. L’objectiu es convertir el seu paisatge d’aigua en una regió model en sostenibilitat sota l’esperit de l’Agenda 21, mitjançant la protecció efectiva de l’aigua i d’altres recursos naturals. Living Lakes compta amb 56 socis a nivell mundial, 5 dels quals es troben a Espanya. Ha rebut nombrosas distinctions internacionals com ara el Projecte Dècada de Nacions Unides.

Al 2011 SEO Birdlife Barcelona i la plataforma S.O.S. Delta del Llobregat van demanar la seva inclusió a la xarxa, donat que havia de ser proposada per una ONG, i no per una administració. Aquesta es va aprovar per diverses raons, inclós, que “es un mosaic de paisatjes com a resultat de la transformació humana, que te una gran diversitat d’hàbitats i espècies”. També han destacat que sigui “GIBA (Global Important Bird Area) i Xarxa Natura 2000”.

La pertinença a aquesta xarxa implica un suport tècnic en temes relacionats amb aigua i sostenibilitat, restauració de zones humides, etc, i en el àmbit institucional dona prestigi internacional i ajuda a la canalització de subvencions.

Més informació:

Delta del Llobregat – Spain (National Member)

Gràcies al company de SEO, Tony Martin per fer-ho possible!

Debats

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Logo 2012

Nuevo logo de Delta del Llobregat  (2012)

Nuestro Noticiario Ornitológico

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1.257 other followers

Twitter

Busca per temes

%d bloggers like this: