/
estás leyendo...
Notícies

¿Las Vegas o el Delta de Llobregat?

Magnífica intervención del alcalde de la ciudad de El Prat en el pleno municipal del miércoles pasado sobre el EuroVegas y cómo puede afectar al modelo economico-ambiental de ciudad sostenible que se quiere conseguir.

Os recomendamos también el artículo de Joan Subirats aparecido en El País Cataluña:

¿Las Vegas o el delta?

¿Se puede ir por ahí vendiendo al mejor postor el único gran espacio no urbanizado de la conurbación de Barcelona?

About Noke

Science and culture communicatior. Performing and CG artist. Concept, design and management of immersive educative and artistic projects in virtual worlds.

Debats

6 thoughts on “¿Las Vegas o el Delta de Llobregat?

 1. Ostres tu, un polític defensant el territori! Cel·lebro la seva intervenció, i li desitjo el millor i que aconsegueixi que el seu model per El Prat tingui el futur que es mereixen el Parc Agrari, els espais naturals que encara es conserven del Delta, l’aqüífer i tot el territori d’El Prat en definitiva!

  Posted by Quim | Març 12, 2012, 6:17 pm
 2. Enhorabona per la declaració de l’alcalde. Seria prou vergonyós que després d’haver caigut en el parany de l’especulació, rebéssim amb grans lloances aquells qui ens preparen el mateix parany perquè hi tornem a caure. Reflexionem la legitimitat dels interessos que defensa la Generalitat quan pretén ajudar a que uns pocs empresaris s’enriqueixin de nou, vol tornar a crear una economia de bombolla que crearà ocupació temporalment que posteriorment es convertirà en atur i canvia l’espai natural per – en el millor dels casos- el mercat de l’especulació, la màfia, el joc i la droga.

  Seria innacceptable, a més, caure en el mateix error que els nostres veïns del País Valencià, que van vendre el seu espai natural per muntanyes de ciment sordes, cegues i mudes. Les quals mai més marxaran i no deixaran que cap planta torni a lliurar olors, cap animal voli o cap persona segui a contemplar el miracle de la natura.

  Escrivint això em fa vergonya haver de tornar a recórrer a arguments que creia ja tan superats.

  Desitjo que el delta del Llobregat quedi protegit i cada dia s’assembli més a l’espai natural que era quan ens el vam trobar.

  Posted by Arnau Ramos Puigdellívol | Març 13, 2012, 12:07 pm
 3. Me parece muy buena la exposición del sr. Alcalde, para perservar el Parque Agrario a costa de los agricultores, que en estos momentos y por culpa de la globalización ya no pueden mantenerse y están prácticamente arruinados, trayendo los productos del extranjero.

  Si los Municipios quieren tener un parque Agrario, Que los Ayuntamientos compren los terrenos a precio de mercado, a los agricultures que por edad ya no puedan conrrear los campos ,no expropiando, y así tendrán su parque Agrario, Las ayudas al Medio ambiente, porqué no revierten a los Agricultores? .

  los Ayuntamientos se preocupan muy poco, han hecho unas infraestructuras que prácticamente no hay nadie que las visite, Las aves (cerca de un Aeropuerto ,lo que pueden traer son accidentes, con los aviones.) el camino de las Filipinas …(no es necesario que vengan las “vegas” las prostitutas son las reinas, Las drogas, no quiero ni hablar.

  No es que esté interesado en este proyecto excesivamente, pero creo ya es hora de aceptar el progreso, estamos muy cerca de Barcelona, y aunque no queramos y es muy lúdico tener un Parque Agrario, será ahora más tarde, que se perderan estas zonas,

  Es en estos momentos es cuando hay más paro en el Baix Llobregat, y estamos en una crisis mundial diícil de superar.

  Posted by Mercedes | Març 14, 2012, 7:56 am
  • Costa d’entendre aquest posicionament avui dia… només una reflexió: hi ha altres tipus de riquesa, i altres éssers vius en el món amb el mateix dret que nosaltres de utilitzar -amb qui compartir- el territori.

   No cal estudiar massa per entendre que, mirat des del cel, les àrees urbanes són una mena de “càncer” del món, abocadores de residus incontrolats, enverinadora d’aigües i d’aire. On queden per tu els espais lliures de contaminació? Almenys no deixem que aquestes ferides a la terra s’extenguin indefinidament! Et sonarà molt “indio”, però és la pura realitat: si no fomentem l’aire, l’aigua i la terra lliures de verins, ni l’home ho acabarà suportant, ja que tan important és per segons qui l’antropocentrisme, això és, la prevalència dels éssers humans sobre tota cosa.

   Posted by Quim | Març 14, 2012, 11:06 am
 4. Felicitats per aquest alcalde.

  Posted by Toni | Abril 1, 2012, 10:32 am

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Logo 2012

Nuevo logo de Delta del Llobregat (2012)

Nuestro Noticiario Ornitológico

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1.256 other followers

Twitter

Busca per temes

%d bloggers like this: