/
estás leyendo...
Acció, Activitats, Català

Viladecans Contra l’ecologisme de Vitrina: 22 de maig 2010: Festa de la Terra

Cartell Festa de la Terra-Dia Internacional de la Biodiversitat 2010.

Desprès de la Fira de Sant Isidre de Viladecans on vam contemplar l’ecologisme de vitrina que va exposar l’ajuntament de Viladecans… Us proposem Ecologisme d’acció Festa de la Terra 2010.

Aquest any la festa s’ha traslladat al 22 de Maig, dia mundial de la biodiversitat, donat que el leitmotiv d’aquest any és la defensa del Delta de Llobregat i el valor natural dels espais humits deltaics, enfront la pressió urbanística i l’especulació.

Aquest any la responsabilitat de l’organització de la Festa ha recaigut conjuntament amb la campanya Salvem el delta i DEPANA-Baix, desprès de recollir el testimoni deixat pel col•lectiu pratenc Catarko que se’n havia fet càrrec d’organitzar-la els darrers 3 anys, anteriorment els organitzadors foren la CAL del Prat i el KOP-Alta Tensió-.Per portar a terme les reivindicacions abans esmentades s’han preparat una sèrie d’activitats pels propers 21 i 22 de maig:

Divendres 21 de maig 19 hores.

Xerrada-Debat: “Pressió urbanística i zones humides” amb representants de DEPANA, Salvem el Delta i de les plataformes d’oposició al Barça-Park i Can Trabal Hotel d’entitats El Prat-Centre C/ Lo Gaiter del Llobregat, 31, baixos.

Dissabte 22 de maig 10 hores.

Bicicletada reivindicativa pel Delta del Llobregat Punt de sortida: l’Estació de RENFE del Prat 13 hores. Lectura de manifest davant l’ajuntament 13:30 hores. Botifarrada (amb alternativa vegetariana) als Jardins del Fondo de’n Peixo (a menys de 5 minuts de la RENFE) Preu: 3 euros.

Defensem el Delta de l’avarícia dels especuladors! Conèixer el Delta és estimar-lo, estimar-lo és defensar-lo! Stop Barça-Park! Stop Can trabal! Stop Prat-sud! Declaració del delta del llobregat com a zona RAMSAR, ja!

About Noke

Science and culture communicatior. Performing and CG artist. Concept, design and management of immersive educative and artistic projects in virtual worlds.

Debats

One thought on “Viladecans Contra l’ecologisme de Vitrina: 22 de maig 2010: Festa de la Terra

  1. prou mes agresions al deta , prou projectes , prou camins per ficar – se a l´interior del delta , el que tenim que fer es declarar la zona d´acces restringit!!! A mes ara ya hi esta intentant niuar la gavina corsa , per primer cop!!! que menys es mereix???

    Posted by claudio | Mai 31, 2010, 8:13 pm

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Logo 2012

Nuevo logo de Delta del Llobregat  (2012)

Nuestro Noticiario Ornitológico

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1.257 other followers

Twitter

Busca per temes

%d bloggers like this: